stine elize gaassand

Tirsdagsøkten!

  • Skrevet 05.04.2016 klokka 13:36
  • Kategori: Trening

Hei fine dere! ♥︎

 
Idag er det tirsdag, noe som betyr 2økter og psykologtime! Så startet dagen med en killer overkropps-økt før jeg tok turen til psykologen. Der fikk hjernen trent seg godt også, så når dagen er ferdig idag er hele kroppen min gjennomtrent. For ikveld så står det intervaller og litt mer overkropp på programmet. Intervallene har faktisk vokst på meg, og nå så digger jeg de! Er sikkert bare for en periode, så hater jeg de igjen, men nyter det mens jeg kan! Økten idag tidlig var super, men merker at jeg har endret på programmet. Blir sliten på en helt annen måte. Økten idag så hvertfall slik ut: 

★ Starter økten med å aktiver musklene jeg skal trene med lette øvelser i ca 10-15min! Viktig for å få mest mulig ut av økten!
★ Pullups - 5 x max
★ Smale Nedtrekk 3 x 8
★ Brede Nedtrekk 3 x 8
★ Skulderpress(1) - 3 x 6
★ Uthevninger(1) - 3 x 6
★ Skråbenk m/hantel(2) 3 x 10
★ Hammercurls(2) - 3 x 10
★ Flies i Kabel - 3 x 8
★ Barbelcurl(3) - 3 x 8
★ Upright Row(3)  - 3 x 8
(de som har samme tall i parantes kjører jeg ilag i supersett!)

Senere idag skal jeg gjennom; 

★ Ab roller - 3 x max
★ Crunch i Kabel - 3 x 15
★ Benhev - 3 x max
★ Båten - 3 x 20
★ Gerilja intervaller 8 x 20/10 x 2Dette er en herlig tirsdag i mine øyne hvertfall! Treningen gir meg så mye glede og overskudd at dette nesten er en drømmedag! Nå så står valget mellom å ta seg en liten powernap eller åpne Historie boken. Er faktisk et litt vanskelig valg idag, for burde lest litt, men kjenner jeg trenger en lur også. Kanskje jeg får til begge deler! 

♥︎ Har dere trent idag? 

Følg meg gjerne på Instagram @ Fit.Litz for flere treningsbilder og hverdagen min! 

jesus4areason

05.04.2016 kl. 16:20
såå utrolig flink du er <3:-) elsker rosa, du hadde en nydelig treningstopp, hvor har du kjøpt den? ønsker deg en fin dag fine deg :-) <3

// Benedicte

Ida

05.04.2016 kl. 17:16
Hei! Hvor har du kjøpt treningsdagboken din?

Irene

05.04.2016 kl. 18:38
Du er virkelig flink :)

Jeg trener på jobben gjennom hele dagen da jeg har en aktiv jobb i barnehage :)
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits