stine elize gaassand

En god lørdag!

  • Skrevet 02.04.2016 klokka 16:27
  • Kategori: Blogg

Hei fine dere! ♥︎

 

Nå håper jeg dere alle har en fin lørdag, for det har jeg. Lørdagen min har gått til trening og avslapping. Hadde en god økt på overkroppen, etterfulgt av noen gode minutter i solariumet, før jeg kom hjem og la meg på sofaen. Jeg fikk kjørt gjennom siste del av det nye programmet mitt idag og er superhappy! Jeg har gått tilbake til 2-splitt nå, for mest mulig muskelvolum. Imorgen kommer et innlegg om mitt forrige program og hvordan det gikk. Idag sto overkropp på planen, og muskelgruppene jeg kjørte gjennom var: 


 

★ Rygg
★ Bryst
★ Skuldre
★ Tricep
★ Mage


Gøy med pump og litt flexing! 

Fikk kjørt alle gruppene godt, og fikk en god pump. Og pump, det liker vi! SÅ nå ligger jeg på sofaen med god samvittighet og tror jeg skal ta med en liten lur. Imorgen er det hviledag, og det tror jeg kroppen har godt av. Jeg kom jo hjem etter en ukes ferie på onsdag, og startet det nye programmet da. Så har kjørt igjennom alle fire øktene, og det merkes på kroppen. Gangsperren har lurt seg på men det er ikke annet å forvente av nytt program. Gangsperr er bare et tegn på at musklene er kjørt godt og hardt, og gjerne med noe nytt som kroppen ikke er så vandt til. Ikke at du nødvendigvis er dårlig trent. Jeg får alltid gangsperr når jeg kjører nye program, men det er fordi kroppen gjør noe den ikke er vandt til. Enkelt og greit! 

♥︎ Hvordan har deres lørdag vært?
 

Så håper jeg alle har en superlørdag og får en super helg og koser seg! Det er viktig og kose seg! ♥︎

 

Følg meg gjerne på Instagram @ Fit.Litz for treningsbilder og inspirasjon! 

Henriette Celin

02.04.2016 kl. 18:02
Så flink du er! godt å kjenne at man får kjørt kroppen sin og trent godt :-D

I dag har jeg vært på jobb opplæring, og ellers gjort litt husarbeid. Nå venter jeg ene venninnen min på middag, før vi vorser og går ut på byn ^^

Stine Elize

03.04.2016 kl. 15:12
Henriette Celin: Tusen takk! <3
Så gøy med ny jobb! lykke til der! 0g håper det var en fin kveld på byn :)

Irene

02.04.2016 kl. 19:57
Du er kjempeflink :) Stå på videre :)

Jeg har hatt en rolig lørdag på sofaen og skal bare kose meg resten av kvelden, for i morgen skal jeg nemlig jobbe på dagen i 3 timer som barnevakt og det gleder jeg meg veldig til :)

Stine Elize

03.04.2016 kl. 15:13
Irene: Tusen takk :) Så deilig, viktig å slappe av og kose seg innimellom! :) Håper du har en super helg! :)

Cecilie

03.04.2016 kl. 16:00
Du er så flink! Jeg har så lite inspirasjon, men vil så gjerne.. Så hjelper å klikke inn på bloggen din og se at du er på trening så og si hele tiden, hehe! Stå på! Ha en fin søndag :)

Stine Elize

05.04.2016 kl. 13:46
Cecilie: åå, nå ble jeg varm i hjertet <3 tusen takk fine du! Håper du får en fantastisk uke! :)
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits