stine elize gaassand

Jeg er tilbake!

  • Skrevet 01.04.2016 klokka 08:37
  • Kategori: Blogg

Hei flotte dere som fortsatt titter innom! ♥︎

 

Jeg har hatt en meg en liten ferie fra bloggen, og macen generelt. Vært veldig lite på den de to siste ukene faktisk. Men jeg fikk det nye kameraet mitt for en liten uke siden, og da kom motivasjonen tilbake. Så fremover blir det mer bilder, mer tips og bilder fra trening og mer bilder generelt. Treningen går supert for tiden. Får så mye overskudd og glede av det, noe som er veldig uvant for en som har levd uten det i alt for mange år. Er veldig motiverende å se tilbake, og å se hvor langt jeg har kommet! 

Og, noe av det gøyeste for tiden, er nedtelling til jeg begynner for fullt med oppkjøringen til konkurranse. Nå er det bare 2små uker til nytt treningsprogram og diett. Og det er gøy det! Blir gøy å se hvor mye jeg klarer å forme kroppen, og hvordan dette går. Dette er jo noe jeg har tenkt å drive med, og blir utrolig spennende og se hvordan det går! Uten om det er det ikke så mye nytt å fortelle! Eksamen nærmer seg, og jeg ligger litt langt bak i forhold til lesing. Så blir nok mye tid som går til det fremover også. Syns alltid at eksamen kommer like fort hver gang, selv om jeg vet om det. Om det er noe dere vil jeg skal skrive mer om, dele, tips osv, så gi meg gjerne en tilbakemld! Er mye gøyere å skrive det folk virkelig vil lese! 

 

♥︎ Hvordan har deres påske vært? 
♥︎ Hva vil du lese mer av her fremover? 

 

Følg meg gjerne på Instagram @ Fit.Litz - der deler jeg hyppig trening, mat og inspirasjon! 

 

Cathrine Flåtten

01.04.2016 kl. 09:49
Så bra, spennende :)

jeg må bare spørre, tenker på det hver gang jeg ser bilde av deg - smiler du eller lager du trutemunn slik? :p Herregud, nå må jeg virke som den frekke frøkna, men det bare så utrolig unaturlig ut :p

Stine Elize

01.04.2016 kl. 10:05
Cathrine Flåtten: hehe, det går helt fint du! Den blir slik når jeg smiler, så om det var trutmunn jeg hadde laget, hadde den sett enda verre ut ;)
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits