stine elize gaassand

Mine kosttilskudd!

  • Skrevet 08.03.2016 klokka 13:28
  • Kategori: Kosthold

Hei fine dere! ♥︎

 

Jeg har fått et par spørsmål om hva kosttilskudd jeg bruker i forhold til treningen. Jeg bruker dette for å fa maksimalt ut av treningen, for å kunne bygge best mulig og å restituere fortest mulig. Da jeg startet var jeg ganske så plank på dette feltet, men etterhvert så har jeg fått tips til hva jeg burde bruke. Når jeg begynneer på konkuranse dietten så blir det nok enda mer tilskudd, men foreløbig så holder dette for meg. 

 


Proteinpulver! Jeg får i meg proteinpulver 3 ganger for dagen, og varierer derfor litt på smak. Jeg har proteinpulver i havregrøten min til frokost, en shake rett etter trening, og blandet ut med kesam til kvelds. Alle disse 3 er helt fantastisk på smak, så om du ikke er så fan av den typiske proteinpulver-smaken så kan jeg anbefale disse på det sterkeste. Den fra Gourmet pro er den aller beste, og har ikke et snev av proteinsmak. Den får du kjlpt på Gymgrossisten. I smaken Sjokolade. Den smaker som en tjukk og god sjokomelk egentlig, null proteinsmak! 


Kreatin og pre-workout! Kreatin øker prestasjon, styrke, muskelmasse og utholdenhet. Et fantastisk tilskudd. Jeg bruker monohydrat nå, men kan binde en del vann. Jeg skal bytte til kre-alalyn, som er kreatin det og, bare at det ike binder like mye vann. For min del har det bundet veldig mye vann, da jeg har hatt mye ubalanse i kroppen også siste årene. Fra Proteinfabrikken

Pre-workout! Dette er jeg avhenging av. Har man ført begynnt så er det vanskelig å slutte. Dette øker fokuset og prestasjonen og gir deg et lite kick. Det er koffein i det, som gjør at man våkner og fokuserer mer. Denne smaker litt vel kunstig, så når boksen er tom, så skal jeg nok prøve et annet et. Men om du vil ah effekt og ikke bryr deg om smak, så er dette supert! Jeg blander disse to sammen i ca 1dl vann og hiver det i meg ca 20min før trening. Fra Gymgrossisten


Så var det alle tabelettene mine da! Her tar jeg endel som dere sikkert ser! Koffein tar jeg om morgenen, da jeg ikke er noe spesielt kaffe menneske. Dette kan også taes før trening om du vil ha et kick og øke fokus. Magnesium tar jeg 2-3 ganger daglig ilag med måltid for musklaturen sin. Jern tar jeg for jeg har hatt ekstem jernmangel og er ikke på normale verdier. Omega-3 er supert for det meste. Svært mange av oss får i oss for lite av dette. Det bedrer fordøyelse, hjelper hjernenen og bør være en del av alle sitt kosthold. CLA tar jeg for å bedre forholdet mellom muskler og fett og å øke musklemasse. HICA er muskelfremmende og bedrer proteinsyntesen i kroppen. Disse fåes kjøpt på Gymgossisten, apoteket og porteinfabrikken


Under trening(styrkeøkter) drikker jeg BCAA. BCAA er aminosyer trenger. Miksen av aminosyrer som virker antikatabolt og energigivende under og etter treningen. Den avanserte formulaen inneholder grenede essensielle aminosyrer i forholdet 2:1:1 (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin), i kombinasjon med Glutamin, Citrullin Malate og Vitamin B6. Dette gir rask og effektiv restitusjon, øker fysyik og mentalt energinivå, bedre utholdenhet og økt muskelvolum og mer "pump".(hentet Fra gymgrossisten) 

E-burn er brusetabeletter som hjelper på fettforbrenningen. Denne driker jeg de dagene jeg har kardio og skal brene mest mulig fett. Drikker den ca 20minutter før økten. Fra Proteinfabrikken
 

Dette er det jeg tar for å få mest mulig ut av trenigen min og få de resultatene jeg ønsker. Viktig å si at dette er tilskudd som jeg tar i tillegg til et sunt og kodt kosthold! Jeg ersatter ikke noe med dette, men tar det som et supplement, slik det skal. Det viktigeste om du vil ha best mulig resultater av treningen din er et sunt, variert og godt kosthold. Ingen piller eller tilskudd kan endre på det! 

 

♥︎ Tar du kosttilskudd?

Cathrine Flåtten

08.03.2016 kl. 13:39
Herregud så mye du tar :p Jeg tar ingenting. har trua på naturlig kost og trening :-) og jeg gainer mye muskler :) spiser man bra nok, får kroppen alt den trenger gjennom mat :)

Merethe1

08.03.2016 kl. 13:50
Takk for kommentar :)

Cassandra Lysgård

08.03.2016 kl. 18:15
Hørtes ut som gode produkter. :-)

Brukte Whey tech før, funket bra! Men trener ikke så mye nå så føler ikke jeg trenger det. :)
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits