stine elize gaassand

Jeg er min største konkurrent!

  • Skrevet 02.03.2016 klokka 20:40
  • Kategori: Blogg

Hei fine dere! 

 

Når det kommer til meg og treningen min setter jeg meg mål. Mål som skremmer meg, men også mål jeg vet jeg kan få til om jeg vil og er dedikert nok. Mål jeg vil oppnå, og mål som er målbare. Jeg satt meg et mål tidlig i år om at jeg skulle klare 100kg i markløft innen mars. Og har jeg klart det? jeg vet ikke. For jeg har ikke prøvd. Jeg har ikke turt å prøve. For jeg har hatt en mental sprerre. En sperre som har stoppet meg de gangene jeg faktisk har lurt på å prøve. Hodet mtt sier at dette er tungt, dette får du ikke til. Mens viljen min sier at dette går. Hadde det vært en allen øvelse hadde jeg bare kjørt på å prøvd. Men markløft er en teknisk øvelse, som må gjøres riktig. Løfter jeg feil, med så mye vekt, så ryker ryggen. Derfor har jeg enda ikke klart å legge på de 100kiloene, for jeg er redd for å feile. Jeg vet at jeg brurde klare det. De siste ukene har settene mine i markløft sett slik ut :

★ 12 x 50kg
★ 10 x 60kg
★ 8 x 70kg
★ 4 x 80kg
★ 2x90kg

Men den på 1x100kg gjenstår. Jeg er redd. Markløft skal gjøres med riktig teknikk. Jeg er redd for å løfte feil. Løfte skjevt. Men mest av alt egentlig, å ikke klare det. Ikke klare målet mitt. Selvom jeg egentlig vet jeg kan klare det. Men sperren er der. Lørdag er dagen. Lørdag 5.mars skal jeg klare 100kg i markløft. Jeg skal gutse på, og jeg skal nå målet mitt. Og premien min er ganske så fin. Ikke nok med å overvinne meg selv, min største konkurent, men jeg har også sagt at når jeg får det til, så skal jeg investere i et par skikkelig løftesko. Og det er en ganske så fin motivasjon, og premie til meg selv syns jeg! Så lørdag, da skal sperren min rives ned! 


Jeg er min største konkurrent, men skal alltid være sterke enn igår! 

♥︎ Har du slike sperrer? 

Følg meg gjerne på Instagram @Fit.Litz og Snapchat @Litz for mer trening og inspirasjon! 

 

Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits