stine elize gaassand

I <3 PROATS!

  • Skrevet 01.03.2016 klokka 13:57
  • Kategori: Kosthold

Hei fine dere! ♥︎

 

Det har vært litt stille her fra meg siste tiden. Jeg har vært gjennom noen tøffe uker, og vært ganske langt nede. Men, jeg gir meg ikke. Jeg gir ikke opp, og jeg vet ting vil løsne litt etterhvert. Kostplanen er nå lagt litt om, og håper å se forskjeller fremover. Målet fremover er å gå litt ned i fettprosent, og minske vannsamlinger i kropen, før vi går opp igjen for å bygge mer muskler. 

  

 

Men, en ting jeg elsker og forsetter med er havregrøten min. Jeg elsker frokosten min, og jeg kan varier den så mye, med mye digg tilbehør. Jeg spiser havregryn med proteinoulver, her veksler jeg mellom vanilje, sjokolade og jordbær, men vanilje er favoritten. Tenkte å gi dere litt inspirasjon til hvordan dere kan variere havregrøten. Jeg lager min altid kvelden før, da blir grynen myke og mer fluffy. Jeg blander da havregryn med en scoop proteinpulver og bitelitt salt med kokende vann. Jeg har mye vann i, slik at det blir suppe konsitsns nesten, og setter et fat over og lar den godgjøre seg over natten(ikke i kjøleskap). Om morgenen koker jeg opp litt mer vann og har i og kjører den ca 2min i mikroen og lar den stå 10-15minutter mens jeg steller meg.Da blir min perfket. Myk og fyldig. Men så kommer det beste, toppingen! Jeg har alltid kanel i for blodsukkeret sin del, og stabilisere eventuelt søtsug. Ellers er listen lang over hva du kan toppe den med. Mine favoritter er ; 

★ Cottage cheese
★ Fryste bær, bringebær, blåbær, jordbær
★ Peanuttsmør
★ Hakkede Mandler, Cashew etc
★ Walden's sirup
★ Peanuttsmør
★ Frukt, banan, mango, eple
★ Raspet gullerot og kardemomme(smaker som gulrotkake)
★ Sukrin Gold, Sukrin
★ Gojibær, kokkosflak, Chiafrø 

Jeg pleier å ha lit av hvert på og å kombinere disse ingridensene litt. Havregrøten går da fra å bli litt kjedelig og smakløs til en real fest i munnen. Det smaker fantastisk, og gir virkelig en god og næringsrik start på dagen! 

♥︎ Spiser du ofte havregrøt? 
♥︎ Hva er din favoritttopping?

Følg meg gjerne på Instagram @Fit.Litz og snapchat @Litz for flere bilder og inspirasjon!

Silje Sandberg

01.03.2016 kl. 15:19
Såå fristende bilder! Må prøves :D

Ragnhild

02.03.2016 kl. 07:52
Havregrøt hver dag her :) Hender jeg dropper det i helgene og lager proteinpannekake :) Jeg ELSKER proteinpannekaker :)
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits