stine elize gaassand

Benøkt og powernap!

  • Skrevet 24.02.2016 klokka 17:52
  • Kategori: Blogg

Hei fine dere! ♥︎

 

Jeg skulle være så flink å oppdatere dere da jeg kom hjem. Men denne kroppen hadde andre planer. Jeg la meg nedpå for å hvile litt, og pluttselig var klokken 2 og en halv time mer, og jeg ganske groggy i formen. En real power nap altså, uten å gi så mye power. Om man sover lenger enn en halvtime, så faller man jo inn i dyp søvn, så følte meg ganske så borte vekk da jeg våknet. Men, godt gjorde det. Var helt kjørt etter økten idag, og de to igår, så trengte å hente meg litt inn igjen. 

Benøkten min skrev jeg om i forrige uke, så om du blar litt lenger ned finner du den om du er intressert i hva den består av. Er ganske så happy med at jeg har klart å øke litt i alle øvelsene. Gir så mye motivasjon at det går riktig vei. Holder på å skrive litt om programmet mitt og hvordan effekt det har hatt, for dette programmet elsker jeg. Får nytt program i midten av April, så kjører dette freme til da. 


bilder fra min Instagram og snapchat

Nå etterpå skal jeg sette sammen en ny oppskrift til dere, som kommer imorgen! Har ikke helt bestemt meg for hva jeg lage enda, så kom gjerne med tips om det er noe du ønsker en god og sunn oppskrift på! 

♥︎ Har du trent idag?
♥︎ Noe du ønsker oppskrift på? 

 

Følg meg gjerne på Instagram @Fit.Litz og Snapchat @Litz for inspirasjon og motivasjon! 


 

sofienyg

24.02.2016 kl. 18:12
Så fin du er<3

Hildegunn Hjelmstad

24.02.2016 kl. 21:13
Flink! Jeg har trent rygg og core i dag :D
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits