stine elize gaassand

God Mandag!

  • Skrevet 15.02.2016 klokka 09:44
  • Kategori: Blogg

God morgen fine dere! ♥︎

 

Klokken er nå halv 10, og jeg er ferdig med dagens treningsøkt og godt plassert i sofaen. Elsker å starte uken med en tidlig og god treningsøkt. Idag sto skuldre og legger på planen, og de av dere som leser her fast vet vel at jeg elsker å trene skuldre? Og det er ikke uten grunn at favorittøkten er lagt på mandager. Da starter jeg uken på best mulig måte og legger listen for resten av uken. Mandager er det også alltid morgentrening, og jeg er superfan av å trene om morgenen. Jeg syns jeg fungerer best da, og resten av dagen er herlig etter en god morgenøkt. Men jeg kjenner at jeg trenger en liten lur snart. Øynene er tung og kroppen er god og sliten etter dagnes økt. Først må jeg se en eller to episoder av the Blacklist, som også er grunnen til at jeg er trøtt. Fy søren for en serie! Startet på den igår, og klarte ikke å legge den fra meg, så ble litt for mange episoder igår kveld, og litt for få timer med søvn. Men om dere er på seriejakt, så anbefaler jeg den på det sterkeste! Og jeg er ganske så kresen på serier. Må også snart spise igjen, og jeg er glad jeg har matboks klar i kjøleskapet. Er så mye lettere og holde planen da. De dagene jeg startet dagen så tidlig er også de dagene jeg faktisk klarer å komme meg gjennom alle måltidene også. Er vanskelig å få til 5måltider om man sover lenge! Håper alle dere får en super mandag♥︎

 

♥︎ Liker du å trene om morgenen? 
♥︎ Hva er dine planer denne mandagen? 

 

Christine

15.02.2016 kl. 09:49
Skal gå en lenger tur i det fine været, lage middag, og skal på jobb kl.16.

Irene

15.02.2016 kl. 17:31
Jeg har vært på jobb og nå resten av kvelden skal jeg bare kose meg på sofaen og slappe av :D

Camilla

16.02.2016 kl. 12:52
Å trene om morgenen er helt greit, men jeg føler jeg er helt dæv innen klokka er 12! haha :)

Mai Sunsri

16.02.2016 kl. 15:17
Morgentrening kan være slitsomt til tider, spesielt for meg siden jeg sliter med å våkne opp, men er utrolig verdt det! :)
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits