stine elize gaassand

Speltlompe med protein"nugatti" ♥︎

  • Skrevet 14.02.2016 klokka 10:01
  • Kategori: Kosthold

Hei fine! ♥︎Nå er det igjen tid for å tipse dere om noe godt og enkelt! Dette tok meg 2minutter(om ikke mindre) å lage, og kun 2(3 om du regner vann) ingredienser. Det er sunt, godt og kan være både et fullverdig måltid, eler litt kveldskos i hverdagen. Speltlomper med protein-nugatti, eller sjokoladeprotein pålegg. Vil anbefale alle der ute som vurderer å kjøpe et proteinpulver å kjøpe dette fra Star Nutrition. Jeg er selv veldig kresen på proteinpulver, for det skal smake godt. Vel dette slår alt jeg har smakt. Det finnes ikke noe usmak på dette, og smaker som min mor sa, SNOP! Fikk det anbefalt av en venninne av meg, og jeg kommer til å fortsette å bruke dette. For dette er noe av det beste jeg har smakt, og da snakker vi uansett vanlig sjokolade eller dette, hadde jeg valgt dette. Du finner det her

★Så over til oppskriften. Ta ca 30gram proteinpulver i en kopp, skål etc og bland litt og litt vann i til det har en kremet nugatti konsistens. Ta frem ønsket antall speltlomper.      Smør på. Brett sammen og nyt! Så enkelt, og så godt! Jeg har skikkelig speltlompe dilla fortiden, og elsker å prøve nye ting. Så kommer til å bli en del forskjellige varianter av den elskede speltlompen fremover nå, men det håper jeg dere liker! 

♥︎ Hva er deres speltlompe favoritt?

liveterherlig93

14.02.2016 kl. 10:28
nam:)

Cecilie

14.02.2016 kl. 12:41
Dette må jeg prøve! Digger at du legger ut sånne enkle og gode oppskrifter, fortsett med det! Jeg går aldri lei ;)

14.02.2016 kl. 18:50
Hvor tar du neglene dine? :) sykt fin farge og hva er prisen?
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits