stine elize gaassand

Ass on fire!

  • Skrevet 10.02.2016 klokka 15:43
  • Kategori: Trening

God Onsdag fine! ♥︎

 

Nå sitter jeg godt plassert i sofaen og jobber med litt engelsk. Eller, det var kanskje å overdirve litt. Jeg sitter i sofaen og prøver å motivere meg selv til å åpne engelskboken og starte å jobber. Det var litt mer korrekt ja! Var helt kjørt etter dagens benøkt, så når jeg kom hjem var det bare å spise opp matboksen min og ta seg en power-nap. Og det var digg det. Dagens benøkt avsluttet bra, men kranglet litt med meg. Jeg sliter litt med slitasjer i knærne, så kan ikke bruke for mye vekter når jeg trener knebøy og div.utfall. Og det merket jeg idag. Så da var det ikke annet å gjøre enn å skippe de øvelsene når de låste seg. Men resten av øvelsene gikk supert, og jeg avsluttet med 20min powerwalk. Det var tungt det. Men godt nå! Økten min så slik ut idag:

 

leg extention - 3x10
Sittende leg curl - 3x10
Brede knebøy - 3x5(her tar jeg vanligvis pyramide sett, men ikke idag pga knærne) 
Benpress - 15-12-10-8(pyramide sett, bygger på med 10kg pr sett)
Ett bens strake markløft - 3x10(på hver fot) 
Ligende Legcurl - 3x10
Hip Thrust - 15 - 10 -8 (bygger på med 10kg)
20min powerwalk 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og denne økten brenner, så gleder meg å gå i trapper imorgen ja! Nå skal jeg faktisk åpne engelskboken og lese litt. Ikke at jeg finnes motivert til det, men jeg må tvinge meg selv til det. kommer ikke utenom om jeg faktisk vil ha en decent karakter i faget. 

♥︎ Har dere trent idag? 
♥︎ Hva er din favorittbenøvelse?

 

 

Madde K.K

10.02.2016 kl. 19:02
Det så ut som en kjempe bra økt!

Ja, jeg har trent i dag. Knebøy og beinpress :)

Ønsker deg en fin kveld!
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits