stine elize gaassand

Hjemmelaget proteinbar med Gojibær

  • Skrevet 27.01.2016 klokka 09:47
  • Kategori: Kosthold

Hei fine! ♥︎

 Nå tenkte jeg å dele oppskriften på hjemmelaget proteinbar/kuler med dere! Det er super enkelt, og blir supergodt. Du trenger ikke mange ingrediensene eller være noe mester på kjøkkenet for å få dette til! Jeg brukte havremel i disse, men ideelt sett er det bedre med Mandelmel. Både havremel og mandelmel kan kjøpes på helsekost eller males opp selv i en blender. Jeg har malt opp mitt havremel i blenderen av havregryn. Bare hell ønsket mengde i og kjør den igang, så er det ferdig når grynene er blitt til mel, super enkelt! Men tilbake til oppskriften! Dette er en basic oppskrift og du kan bruke den smaken du vil ha utifra hvilken smak du har på proteinpulveret. Og du kan ha i det du vil, jeg valgte å ha i Goji bær denne gangen, men her er den bare fantasien som begrenser deg. Nøtter, tørket frukt, sjokolade, bær, ja listen er lang! 

 

★ 50g Vaniljeprotein
★ 20g Havremel/Mandelmel
★ 5ss Fibersirup
★ 1 liten neve Gojibær
★ 1rute 70% sjokolade

Fremgangsmåte: Mål opp det tørre og varm fibersirupen til den bobler(skal ikke koke!). Hell i det tørre og rør rundt til du får en masse(den er ganske klissete, og er ike helt fast) ha i Goji bær(eller annet etter ønske) og rør det inn. Form kuler eller barer med hendene og legg det på et fat. Legg en rute sjokolade i et vannbad og smelt. Pynt så over barene og sett i kjøleskap i 15-20minutter. Og vips, hjemmelagde, supergode proteinbarer eller kuler! 

 
Så er det bare og nyte! Jeg valgte å lage kuler denne gangen og ikke barer. Hele oppskriften inneholder ca 42 gram protein. Disse kan nytes i små kuler som en sunn snack eller i større barer som et mellommåltid. Enkelt og supergodt! ♥︎

 

♥︎ Har du laget proteinbarer før?
♥︎ Har dere lyst på flere oppskrifter av denne typen?

lisarorvik

27.01.2016 kl. 10:40
Dette så kjempe godt ut :)

Cecilie

27.01.2016 kl. 11:16
Har ikke prøvd nei, men dette må jeg prøve! Takk for oppskriften :D

Tone

27.01.2016 kl. 12:25
Så veldig godt ut :D

Iselin Renée

27.01.2016 kl. 15:52
Takk for oppskriften :)

Frida Vik

27.01.2016 kl. 17:28
Det så veldig godt ut! Takk for tips :D

Catarina

27.01.2016 kl. 23:16
Men mums va gott!! Tack för receptet :)

Henriette Celin

28.01.2016 kl. 00:53
Så sykt godt ut! har laget yoghurt/nøtte barer ^^
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits