stine elize gaassand

Nytt inn fra Proteinfabrikken!

  • Skrevet 20.01.2016 klokka 20:36
  • Kategori: Kosthold

Hei fine dere! ♥︎

 

Da jeg var innom Coop i forrige uke så tidenes fineste plakat. 40% på alt fra Proteinfabrikken. Og det er jo fra Proteinfabrikken jeg pleier å kjøpe proteinpulver, tilskudd o.l. Så det var en glad jente som fikk plukket med seg en del godbiter derfra. Må kanskje ta meg en ny runde å fylle opp enda litt, for det blir jo kjøpt uansett, om jeg gjør det nå eller om en måned, så da er det greit å spare litt penger! Så ikveld har jeg stått på kjøkkenet og kokkelert litt. Jeg har prøvd med på hjemmelagde proteinbarer i forskjellige smaker og sunnere havrekjeks. Proteinbarene ble veldig gode, så de kan jeg prøve å få delt med dere i løpet av kort tid. Men kjeksene må jeg prøve meg litt mer frem med oppskriften først! Ble ikke helt som jeg vill ha dem, så da får vi bare prøve litt mer! Syns det er veldig gøy å stå på kjøkkenet å prøve ut litt forskjellig, for det meste kan jo lages litt sunnere uten at det går så veldig utover smaken, så har et par ideer til hva jeg kan prøve til helgen! Har også fått laget istand mat til morgendagen, siden jeg skal være ute fra alt for tidlig til sent imorgen er det viktig å preppe litt. Er ikke no vanskelig så lenge man planlegger litt!

 

Har dere noen favorittoppskrifter på noe litt sunnere godt?♥︎
Liker dere å eksprimentere på kjøkkenet? ♥︎

Henriette Celin

21.01.2016 kl. 00:18
Så herlig at sånne ting er på salg på Coop! det må jeg også se etter nå :-D

og jeg elsker å eksprimentere på kjøkkenet. Og liker generelt veldig godt å bake/lage mat. Hadde vært gøy om du delte oppskrift på proteinbarene du lagde <3

Cecilie

21.01.2016 kl. 12:03
Så digg med tilbud! Bruker mye av de samme selv! Liker å kokkelere på kjøkkenet, men det blir sjeldent, må bli flinkere der ja! Ha en fin dag :)
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits