stine elize gaassand

Min proteinrike frokost!

  • Skrevet 14.01.2016 klokka 11:23
  • Kategori: Kosthold

God morgen fine! ♥︎

 

Jeg har fått en del spørsmål om jeg ikke kan dele hva jeg spiser i løpet av en dag. Jeg kommer ikke til å ha et innlegg der jeg forteller nøyaktig hva jeg spiser og mengde. Grunnen til det er at jeg som mange kanskje vet har hatt en alvorlig spiseforstyrrelse i veldig mange år, den er bedre enn noen gang nå, men ting henger igjen. Jeg vil derfor ikke dele det jeg spiser og mengde for det er det ingen hensikt med. Men jeg kan vise noe av det jeg spiser, og gode og sunne oppskrifter, men ikke nøyaktige mål av alt. Sunn og god mat i lag med trening har vært min redning og jeg vil veldig gjerne inspirer til sunne måltider! Så frokosten min er ganske bankers, den er sunn, veldig god og en veldig fin start på dagen! Dette spiser jeg så og si hver morgen og er en super måte og starte dagen på, med både karbohydrater og mye proteiner! Dette holder meg mett lenge og gir god energi til morgenøktene mine! Du trenger lettkokte havregryn, proteinpulver etter ønske og cottage cheese! Superenkelt og supergodt! Jeg blander sammen havregrynene med proteinpulveret(jeg bruker enten jordbær eller vanilje) og heller over kokende vann til det dekker blandingen, rører rundt og lar det stå og kose seg under et fat eller lokk i 5-10 minutter. Etter det tilsetter jeg ca 100gram cottage cheese og blander det sammen og nyter det! Veldig enkelt og tar ikke lang tid! Jeg er ikke superfan av kaffe, men drikker ofte en kopp om morgenen. I den har jeg filterkaffe, 2 suketter, litt soyamelk og kanel! Enkelt og kjempegodt! 


time for some yummi in my tummy! 

♥︎ Har du en favorittfrokost? 

Iselin Renée

14.01.2016 kl. 11:42
Det så utrolig godt ut :)
Det så ut som en fristende og sunn frokost ja :) Bloggen din er veldig fin, ønsker deg alt godt!

lisarorvik

14.01.2016 kl. 12:50
Dette så kjempe godt ut :)

Henriette Celin

14.01.2016 kl. 13:36
Så herlig og godt! Forstår godt at du ikke vil dele alt og i mengder da, og det er helt greit. Litt inspirasjon og oppskrifter derimot blir jeg kjempeglad for :-D

Madde K.K

14.01.2016 kl. 14:45
Det så veldig godt ut! Fult forståelig at du ikke vil dele mengder, egentlig syntes jeg ingen burde gjøre det for det er så individuelt hva som er "rett" og hvor mye man trenger i kroppen!
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits