stine elize gaassand

Ny Uke, Nye muligheter?

  • Skrevet 15.12.2015 klokka 11:13
  • Kategori: Trening

God tirsdag fine dere! ♥︎

 

Håper dere har hatt en fin start på uken! Det har ikke jeg, men jeg skal gjøre den bra! Har hatt det veldig ambivalent siste dagene og slitt ganske så masse med humør og motivasjon. I går startet jeg dagen med å gråte i en halvtime, jeg gråt over kroppen min og hvor mislykket jeg føler meg. Lysten på trening var lik null, men jeg tok meg sammen og kom meg på trening, og det hjalp virkelig på. Trening er min beste terapi og selvom kropen jobber mot meg til tider, så gjør jeg alt jeg kan for å godta det. 

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra en økt fra helvette, men fyF så digg nå! Siden jeg har nytt program så kjørte jeg ben i sirkel trening idag. Så jeg gjorde alle øvelsene etter hverandre, 3 ganger, nesten uten pause. Trodde jeg skulle kaste opp halvveis, men det er bare et godt tegn. Da pusher jeg hvertfall så mye jeg kan. Øvslensene jeg kjørte var:

★ Utfall fremover fra step
★ Utfall bakover fra step
★ Sidelengs utfall fra step
★ Pistol squat med slynge
★ Crabwalk m/strikk
★ Glutebrigde m/ strikk og vektskive

Kjørte 10rep på alle(hver fot) og kjørte gjennom 3ganger. Var virkelig i kjelleren til tider og svetten rant som aldri før, men en diggere økt skal man lete lenge etter. Så nå ligger jeg strak ut i sofaen og tar det helt lungt. Skal kjøre en kardioøkt senere idag, så frem til det er det bare total avslapping! 

 Hvordan har deres uke starter? ♥︎
Har dere en favorittøkt dere vil dele? ♥︎

Kristi Pedersen

15.12.2015 kl. 12:00
uken min har startet veldig fint :) Ha en fin førjulstid videre, kjære deg <3

Norwegian Cupcake

15.12.2015 kl. 19:51
Så deilig måte å starte uken. Flinke deg! NYT uken!

Kaja Syse Jalland

15.12.2015 kl. 19:58
>Så sporty!! :D

Little Miss Sunshine

16.12.2015 kl. 10:25
Så flink du er! :-)

Baatboerne

16.12.2015 kl. 12:05
Uff, kjedelig når humøret skal ødelegge sånn, men håper resten av uken blir bedre for deg :) Du er i alle fall mye flinkere enn meg, jeg har ikke trent på ett år, haha!
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits