stine elize gaassand

Step up the game!

  • Skrevet 12.12.2015 klokka 15:55
  • Kategori: Trening

God lørdag fine dere! ♥︎

 

Nå ligger jeg godt plassert i sengen etter en dag på farten! Startet dagen med en god Yoga-time, etterfulgt av en liten tur på tredemøllen. Før det bar videre til julekaoset og handling. Er helt kaos og gå på senter nå i disse dager, og for meg som hater det ganske masse fra før, så blir det ikke noe bedre av enda flere mennesker. Jeg virkelig hater å gå bak folk som ikke beveger seg, vagger seg frem og tilbake i sakte tempo og unger som løper rundt i butikker. Jeg vil fortest mulig frem og fortest mulig ut, men det er ikke alltid like lett med alt for mange mennesker! men nok om det! Var fantastisk deilig å starte dagen med litt Yoga. Jeg syns det er blytungt, men det hjelper godt på sinn og sjel. Jeg sliter veldig med statiske bevegelser og styrke, da jeg har fokus på eksplosiv og dynamisk når jeg trener, så her er det mye å hente. Har jo også veldig dårlige ankler etter mange år med fotball og skader, så sliter med stabiliteten også. men det kommer seg nok etterhvert håper jeg! 

 

Fikk en ny pakke fra ProteinFabrikken igår og GetInspired idag, som jeg tenkte å vise dere. Fra Proteinfabrikken har jeg klikket hjem Kreatin og BCAA, som skal hjelpe på i styrketrening for å bygge muskler og redusere restitusjonstiden. Så gleder meg virkelig til å få testet dette ut over tid. Fra GetInsipred kom det en finfin Styrkedagbok som jeg gleder meg til å begynne å bruke. Her kan jeg loggføre alle øktene mine og se hvordan jeg utvikler meg. Litt ny motivasjon med andre ord! 

Holder også på med et motivasjonsinnlegg om hvordan man kan beseire dørstokkmilen når den virker helt umulig og motivasjon til trening. Kommer til å poste det senere idag eller iløpet av morgendagen, så da håper jeg dere vil lese. Målet mitt er å klare å inspirere deg litt på veien! 

 

Hvordan har deres lørdag vært? ♥︎

Ewelina

12.12.2015 kl. 16:00
Kjøpte du dagboken på PF? Hvordan ser den ut inn i ?

Laila MA

13.12.2015 kl. 08:34
Så flink du er. Det blir spennende å lese motivasjonsinnlegget :) j

viviann skarveland

13.12.2015 kl. 11:52
så flink du er , jeg har nettopp bestilt meg diet protein det er den slankepakken så blir spennende å prøve det

ha en kjempe fin søndag :)

Stine Elize

13.12.2015 kl. 20:41
Laila MA: Tusen takk! :) Det er ute nå, så håper du vil lese <3

Stine Elize

13.12.2015 kl. 20:42
vivimariella: Så spennende! Ha en strålende søndag du også! :)
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits