stine elize gaassand

Ukens treningsplan & Nytt design

  • Skrevet 07.12.2015 klokka 14:36
  • Kategori: Trening

Hei skjønne dere! ♥︎

 

Tusen takk for så god respons på forrige innlegg! Det betyr mye for meg og er et tema jeg virkelig brenner for! så Tusen takk! 

 Dagen idag og uken har startet fantastisk for min del! Startet med en tidlig økt idag, som gikk over all forventning. Fikk kjørt styrke på armer, skuldre og bryst og en god halvtime på møllen. Fantastisk å kjenne at kroppen fungerer igjen. Har hatt en veldig tung og lei helg, med sykdom, nedstemthet og mye tankekjør. Så øktene jeg prøvde meg på i helgen var helt ræva drittøkter, unnskyld språket! Men derfor var det ekstra deilig med en god start og en god økt idag. Da er lista for uken lagt. Herlig! Tenkte å dele ukenes treningsplan med dere, da det har vært svært positiv respons på det tidligere! 


Som dere ser så er det en del fokus på armer, skuldre og bryst denne uken. Det er fordi jeg ønsker å bygge og bli sterkere i overkroppen. Mesteparten av styrken min ligger i ben og mage, så ønsker derfor å fokusere mer på overkropp fremover. 

 

Som dere kanskje ser, så har jeg også fått meg nytt design. Og jeg er kjempefornøyd! Det er akkurat sånn jeg vil ha det, enkelt og ryddig. Design og koding er gjort av KvDesign. Anbefaler dere å sjekke henne ut, for hun lager fantastiske design! Veldig greit for oss som ikke har så mye peiling på den slags. Hva syns dere om det nye designet? ♥︎

 
Hvordan har deres uke startet? ♥︎

Madeleine Schøyen

07.12.2015 kl. 15:37
Du er flink! perfekt treningsplan!;) å desginet var utrolig fint;)<3

Henriette Celin

07.12.2015 kl. 17:08
Så pent design! og ser ut som en veldig god plan :-D

Heidi Nathalie

07.12.2015 kl. 20:18
Så fint design! Så ut som en megabra treningsplan også. Ønsker deg en super uke!

GVW

07.12.2015 kl. 21:37
Så flink du er som har energi og motivasjon til å trene ofte, stå på!:-)

Leah Isabell V

07.12.2015 kl. 22:01
Så bra motivasjon! Skikkelig bra å lage en ukesplan over det :D

Yazhi.blogg.no

08.12.2015 kl. 09:03
Måtte alltid ha beintrening på mandag jeg, bare for å bli ferdig med det! :P
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits