stine elize gaassand

SMOOTHIEBOWL #1

  • Skrevet 29.11.2015 klokka 10:19
  • Kategori: Kosthold

God morgen fine dere! ♥︎

 

Hadde planlagt å skrive til dere igår, men hadde en litt vanskelig dag, så ble ikke til noe. Men fikk skrevet et par personlige innlegg jeg kommer til å poste ganske snart. Idag er det ny dag, og vi skal gjøre den bra! Det har jeg bestemt meg for, så da må det bli slik. Første jeg gjorde når jeg våknet er det jeg alltid gjør, surfe gjennom facebook, snapchat og instagram. Må være oppdatert på alt som har skjedd mens jeg har sovet sant! Da jeg surfet gjennom instagram kom jeg over en konto med fantastisk inspirerende bilder, smoothier og juice generelt, så da ble det smoothiebowl til frokost på meg også! Måtte mixe og trixe litt med det jeg hadde hjemme, men den ble fantastisk god og full av proteiner, det liker vi! Er jo superglad i smoothie, så tenkte å begynne å lage det fast igjen fremover. Eksprimentere litt med ingredienser og typer. Så da blir det nok mye smoothie på bloggen her fremover! 

 

I denne brukte jeg; 

★ 1neve frosne jordbær
★ 1/3 banan
★ 100gr Mager cottage cheese
★ 2ss mager kesam
★ 1dl Soyamelk
★ Granola, banan og kokkos til pynt 

Kjør alt sammen i blender, og nyt! Du merker ikke cottagecheese eller kesamsmaken så perfekt til dere som er litt skeptisk til det! 

Nå skal jeg forsette å pakke ut litt, så blir det nok en liten tur på Sats litt senere også. Idag er det funday på planen, så regner med det blir en fantastisk økt! 

 

Hva er deres planer for søndagen? ♥︎
Har dere en favoritt smoothie oppskrift dere vil dele? ♥︎

 

 

Karoline

29.11.2015 kl. 10:24
hørtes godt ut! vill prøve :D

Henriette Celin

29.11.2015 kl. 10:33
Så god den så ut! og elsker smoothie, så dette må jeg prøve ut <3

Camilla

29.11.2015 kl. 17:13
Åh, bedre start på dagen finnes vel ikke :D Sunt og veldig godt!
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits