stine elize gaassand

Jeg har så lyst å skrike høyt

  • Skrevet 16.11.2015 klokka 19:01
  • Kategori: Personlig

Jeg ville sånn at det skulle gå bra, jeg ville sånn at jeg skulle klare det. Jeg startet dagen idag,som andre mandager kl 05.30, men jeg slumret. Dagen igår var dritt, jeg kom meg ikke i seng før sent. 05.45 står jeg opp, med tunge skritt. Jeg går inn på badet, klarer ikke smile. Sinnet mitt er like tungt som mørket utenfor. Fortsetter ned, å henter treningsklærne mine. Finner ikke det jeg skal, men går videre. Innpå badet. Drar den frem. Den er tung. Tyngre enn vanlig. Glassplaten som skal bestemme om morgenen blir bedre eller verre. Og verre blir den. Tallet slår mot meg som tusen slag. Stikker i hele meg som en million kniver. Angsten griper fatt i meg og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger, jeg har ikke vært så tung på mange år, jeg klarer ikke stå i det. Dette går bare en vei. Målet mitt sklir lengre og lengre bort fra meg, jeg har ikke mye mer å kjempe med. 

Jeg dro videre på trening. Kjørte  30minutter cardio og styrke på armer, jeg var på sats i nesten 2 timer. La til flere og flere styrke øvelser. Det eneste lyspunktet jeg har nå er treningen. Det er det eneste stabile jeg har, alt annet er et kaos. Jeg merker at de mørke tankene kommer tilbake. Lysten til å ikke eksistere, lysten til å gi opp. Hvorfor kjemper jeg, hvorfor gjør jeg meg selv så vondt? Ambivalensen er så strek og jeg kjemper så hardt for å stå i mot, men kreftene tar snart slutt...californialivining

16.11.2015 kl. 19:25
Du er flink! Husk det! Og du er mer enn nok, det er faktisk utrolig hvor nok du er! Stå på <3 Sender gode tanker din vei!

Storesøstertilsophia

16.11.2015 kl. 19:40
Får så vondt og blir så triste av og lese dette... <3 Du er så utrolig god og sterk jente, så dette kommer du til å klare. Jeg sender deg masse masse gode og varme tanker <3

Liv Hege Hagfors

16.11.2015 kl. 23:03
Sender deg mange fine og varme klemmer <3 Kjenner følelsen din, føler den smerten med deg. Stå på, du er flink!
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits